Vestuviniai žiedai: ar žinote, kaip pasirinkti savuosius?

Vestuvinius žiedus daugelis nešioja visą gyvenimą. Per vestuves apsikeitus žiedais, daugybė sutuoktinių žiedų nenusiima ir juos mūvi kiekvieną dieną. Todėl labai svarbu, kokie bus Jūsų pasirinkti vestuviniai žiedai. Tam, kad jie būtų ne tik gražūs, bet ir tarnautų daug metų, verta pasidomėti naujausiomis tendencijomis, žiedų gamybos technologijomis ir galimybėmis.

Kokį metalą rinktis?

Žiedai vestuvėms gali būti gaminami iš paties įvairiausio metalo. Žinoma, jog Lietuvoje populiariausia rinktis auksinius žiedus vestuvėms. Tačiau ir auksas gali būti įvairus. Pavyzdžiui, dažniausiai užsakomi geltono aukso žiedai, kurie įprastai priskiriami prie klasikinių pasirinkimų. Tai patikrintas variantas, kuri renkasi daugybė jaunavedžių.

Tačiau pastaruosius kelerius metus vis daugiau žmonių renkasi ir balto aukso žiedus. Šie vestuviniai žiedai yra balti ir labai universalūs. Tai ypač patogus pasirinkimas tuomet, kai sužadėtuvių žiedas taip pat buvo iš baltojo aukso. Įprastai moterys po vestuvių mėgsta mūvėti abu žiedus, o kartais juos nešioja ant vieno piršto, todėl tokiu atveju labai patogu, kai abu žiedai yra iš vienodo metalo.

Taip pat Lietuvoje populiaru rinktis vestuvinius žiedus iš iš rožinio aukso, kuris įprastai ir yra būtent vestuvinis atributas. Rožinis auksas yra puikus pasirinkimas, kuris dažniausiai yra puikus variantas derinant skirtingų spalvų auksus vestuvinių žiedų gamyboje.

Kokie žiedai populiarūs?

Renkantis vestuvinius žiedus, verta pasidomėti, kokie žiedai šiuo metu populiarūs ir kokius galima užsisakyti. Kaip ir sužadėtuvių žiedai, taip ir vestuviniai, gali būti labai įvairūs, todėl tendencijomis verta pasidomėti. Pirmiausia, pastaruoju metu labai populiaru rinktis įvairių spalvų metalo žiedus.

O taip pat populiarūs ne tik spalvoti žiedai, bet ir įvairūs spalvoti deimantai. Jau ne vienerius metus stebima tendencija, kad jaunavedžiai renkasi žiedus, kurie yra su briliantais. Ankščiau tai buvo tik sužadėtuvių žiedų tendencija, tačiau dabar tai pasikeitė. Tiek vyriški, tiek moteriški vestuviniai žiedai gali būti su brangakmeniais, o dabar ypač populiaru rinktis netgi įvairių spalvų akmenis.

Kokį biudžetą skirti?

Dar vienas labai svarbus klausimas, į kurį teks atsakyti renkantis žiedus, tai yra kokį biudžetą jiems skirti. Reikėtų žinoti, kad vestuviniai žiedai kainuoja skirtingai ir tai labai priklauso nuo jų gamybos. Storesni ir sunkesni žiedai yra brangesni, nes dalį kainos priklauso metalas, kuris sunaudojamas žiedų gamyboje. Todėl kai kurie jaunavedžiai renkasi naudoti turimą metalą, kurį galima pridėti gaminant vestuvinius žiedus. Kaina taip pat priklauso nuo to, kokie briliantai ir kiek jų pasirinkta naudoti gaminant žiedus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *