Lietuviškos dainos 2020 – populiariausios vasario mėnesį

Lietuviškos dainos 2020 – pakviesime pasižvalgyti, kokie kūriniai buvo patys populiariausi vasario mėnesį. Šią apžvalgą sudarėme atsižvelgdami į populiarių Lietuvos radijo stočių dainų reitingus. Taip pat didelę reikšmę davėm ir tiems kūriniams, kurie sulaukė daugiausiai perklausų youtube.com internetinėje svetainėje. Būtent nuo jos rezultatų ir pradėsime.

Lietuviškos dainos 2020 – vasario mėnesio TOP 10

  1. OG Version – Žmonės nesupras. Neabejotinai pirmoje „lietuviškos dainos 2020” skyrelio vietoje. Sausio mėnesio antroje pusėje išleistas kūrinys vasario mėnesį perkopė net 1.5mln perklausų ribą youtube.com puslapyje. Ši lietuviška daina buvo tarsi muzikinis atsakas į antroje vietoje esančios dainos žinutę. Tie, kas seka lietuviškojo pramogų pasaulio naujienas žino apie šias muzikos atlikėjų asmeninio gyvenimo peripetijas.
  2. Flying Saucer Gang – Šaukštai Po Pietų. Šis Flying Saucer Gang grupės kūrinys per sausio ir vasario mėnesius surinko daugiau nei 1.2mln perklausų internete. Tokį šios lietuviškos dainos populiarumą nulėmė ir grupės lyderio asmeninių santykių drama tarp jo, jo buvusios mylimosios ir jų bendro draugo. Per daug nesiplėsime, nes turbūt ir patys puikiai žinote šią istoriją, kurią net kelias savaites eskalavo internetinė žiniasklaida.
  3. Mad Money – Tavo meilė meluoja. 2020 metų sausio mėnesio pabaigoje Mad Money į youtube.com platformą įkėlė dainą „Tavo meilė meluoja”. Šis kūrinys jau sulaukė daugiau kaip 700tūkst. peržiūrų internete.
  4. Bande Role – Kamuolys Kambaryje. Radistas Rolandas Mackevičius vasario mėnesį dar kartą „iššovė” į populiarumo viršūnę. Šįkart reperio vaidmenyje. Jo linksmas kūrinys surinko daugiau kaip 700 000 perklausų youtube.com svetainėje.
  5. 8 Kambarys – Šiąnakt Grįžtu. Šio hip hopo kolektyvo lietuviški kūriniai dažniausiai sulaukia didelio populiarumo youtube.com svetainėje. Ne išimtis ir pastarasis.
  6. STONKIDZÉ – Ruojaus Obolē. 2020 metų vasario mėnesio viduryje internete pasirodžiusi Manto Stonkaus atliekama sulaukė milžiniško populiarumo. Tiesa, kūrinys atliktas žemaičių tarme, bet nusprendėme ją vis tiek priskirti lietuviškų dainų kategorijai 😀
  7. Lilas ir Innomine – Viskas. Dar viena sėkminga reperių daina, kuri šįkart mūsų dešimtuke užėmė šeštąją vietą.
  8. Vaidas ir Sofija – Galingi. Tai populiariausia lietuviška daina radijo stoties M-1 TOP 40 reitinge sausio-vasario mėnesį.
  9. Ironvytas ir Dallasas – Neleisk tavęs nekęst. Šis bendram tikslui susibūręs duetas 2020 metų vasario mėnesį sulaukė daugiau kaip 300tūkst. perklausų.
  10. Bernužėliai – Būki šalia. Grupė Bernužėliai taip pat sulaukė nemenko dėmesio vasario mėnesį. Jų naujos lietuviškos dainos premjera taip pat pritraukė daugiau kaip 300 000 peržiūrų.

Štai šios lietuviškos dainos 2020 sulaukė didžiausio popdainos.lt tinklaraščio administratorių dėmesio. Net neabejojame, kad kažką praleidome, nesužiūrėjome. Tikėtina, kad buvo ir dar populiaresnių lietuviškų kūrinių mūsų šalyje vasario mėnesį. Tad lauksime jūsų pastabų šio pranešimo komentarų skiltyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *