Lietuviškos dainos: Super Mega Hitai TOP 10

Lietuviškos dainos ne taip ir dažnai pasiekia 1 milijono ar daugiau perklausų skaičių internete. O tiksliau, Youtube.com svetainėje, kuri jau eilę metų yra tapusi pagrindine vaizdo ir audio talpykla visame pasaulyje. O kiek yra lietuvių pasaulyje? Na gal 3.5 milijono. Turbūt ne daugiau. Tad tokia ir yra lietuviškos muzikos klausytojų auditorija. Na gal dar vienas kitas užsienietis perklauso kokią vieną kitą lietuvišką dainą.

Visgi, yra kelios lietuviškos dainos, kurioms yra pavykę pasiekti neįtikėtinus perklausų skaičius. Tie skaičiai kelis kartus viršija egzistuojančių lietuvių skaičių. Žinoma, tą patį video gali žiūrėti, klausyti tas pas žmogus keletą kartų. Panašu, kad tokiu būdu tas skaičius ir išauga iki tokių aukštumų.

Akivaizdu, kad kūrinys žmogui turi labai patikti, kad jis jį išklausytų visą, nuo pradžios iki pabaigos ir dar ne vieną kartą. Tad šiuos lietuviškus super mega hitus ir esame susiruošę jums pristatyti šiame įraše.

Lietuviškos dainos: Super Mega Hitai TOP 10

1. Monika Linkytė – Po dangum. Daugiau kaip 21 milijonas perklausų Youtube svetainėje! Tai kol kas absoliutus lietuviškos dainos rekordas pagal peržiūrų skaičių youtube.com puslapyje. Kūrinys internete buvo patalpintas 2015 metais.

2. Vaidas ir Moniqué – Dviese. Puikus duetas, puiki daina. Suma sumarum – 18.6 mln. perklausų! Kūrinys patalpintas 2016 metais ir tais metais buvo pats didžiausias hitas Lietuvoje.

3. MG International – Juodoji orchidėja. Jau legendine tapusi daina. Yputube platformoje patalpinta 2010 metais ir per šį laiką sulaukė net 17.5 milijonų perklausų. Įspūdingas skaičius kūriniui, kurio negrojo populiariausios Lietuvos radijo stotys.

4. LEON SOMOV & JAZZU – Ka Tu Su Manim Darai?. 2014 metais išleista daina, kuri šiai dienai yra pasiekusi 14.5 mln perklausų. Beje, šie du atlikėjai sukūrė pirmoje vietoje esančią dainą – Po dangum.

5. Lilas ir Innomine – Karina. Šis hiphopo „gabaliukas” į youtubą buvo įkeltas 2015 metais ir šiuo metu turi 12,97 milijonų peržiūrų.

6. Katažina ir Irūna – Švęsim Kalėdas kartu. Daina skirta didžiausiai metų šventei „sugebėjo” surinkti solidų skaičių perklausų – 12,85mln. Daina patalpinta 2015 metais.

7. Laura Remeikienė – Tuk tuk, širdele. Ir kas būtų galėjęs pagalvoti, kad tokia švelni dainelė galėtų sulaukti net 12.2 mln perklausų youtube.com tinklalapyje?! Akivaizdu, kad tą pasiekti mažieji lietuvaičiai 🙂

8. Saulius Prūsaitis – Norim šokti. Linksmas Sauliaus Prūsaičio kūrinukas pasiekė stulbinamą perklausų kiekį – 11.5 milijonų! Ei tu, einam šokt! Kūrinys įkeltas 2016 metais.

9. Saulius Prūsaitis – 39. Dar viena nuotaikinga S.Prūsaičio lietuviška daina, kuri išplito internete kaip virusas. Kūrinys patalpintas 2018 metais ir jau susižėrė 11.3 mln. perklausų youtubėje.

10. LEON SOMOV & JAZZU – Po Mano Oda. TOP 10 užbaigiame dar viena jau iširusio muzikinio dueto Leon Somov ir Jazzu daina, kuri internete perklausyta 11.2 mln kartų.

Štai tokios tos populiariausios lietuviškos dainos, lietuviški hitai youtube.com svetainėje. Žinoma, šis TOP 10 būtų kiek kitoks, jei tam tikri kūriniai nebūtų buvę ištrinti iš sistemos. Kaip pvz SEL kūrinys „Aš žiūriu į tave pasauli„, kuris dar prieš kelis metus buvo pasiekęs 10 mln perklausų skaičių. Visgi, kiekvienas atlikėjas sprendžia kiek laiko jo kūrinys „susksis” internete. Jeigu kartais praleidome dar populiaresnę lietuvišką dainą, tuomet lauksime jūsų pastabų komentaruose.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *