Populiariausios angliškos dainos – vasaros hitai 2019

Jau gyvename 2019 metų vasaros ritmu. Puikus oras, gera draugų kompanija ir vasariška muzika. Ko gi, dar galima norėti daugiau? Iš mūsų pusės galime rekomenduoti keletą vasaros hitų, kurie pakels jums nuotaiką vasaros dienomis. Šįkart pristatysime kokios yra populiariausios angliškos dienos, o vėliau pasiūlysime ir lietuviškų vasaros hitų topą.

Vasaros hitai 2019

Daya – Insomnia. 2019 metų vasaros hitų sąrašą pradėsime nuo JAV muzikos atlikėjos Daya atliekamo kūrinio – Insomnia.

Avicii – SOS ft. Aloe Blacc. Prie 2019 metų vasaros hitų galime priskirti ir dainą „SOS”, kurią atlieka Aloe Blacc, o muzika sukurta jau į anapilį iškeliavusio Avicii. Šis kūrinys bei vaizdo klipas ir skirtas minėto atlikėjo atminimui.

Jax Jones, Martin Solveig, Madison Beer pristato bendrą vasarišką kūrinį – All Day And Night. Šis kūrinys, ko gero, labiau patiks šokių muzikos gerbėjams.

Tiësto, Jonas Blue & Rita Ora – Ritual. Šios dainos atlikėjai yra itin populiarūs ir Lietuvoje, todėl tikėtina, kad bus mėgiamas ir pastarasis vasariškas jų bendras kūrinys.

Jei manote, kad dar būtinai turėtų būti įkeltos kelios angliškos dainos į šį sąrašą, tuomet brūkštelkite jų pavadinimus šio pranešimo komentaruose. Mūsų tikslas supažindinti, kokios yra pačios populiariausios angliškos dainos 2019 metų vasarą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *