Pirkinių krepšelyje – šviestuvai. Patarsime, kaip išsirinkti.

Kiekvienas kambarys namuose yra svarbus. Viename sukinėjamės nuolatos – tai dažniausiai bus virtuvė bei bendrasis svetainės kambarys. Jeigu namuose turime darbo kambarį ir darbuojamės iš namų, tai jame taip pat yra praleidžiama trečdalis paros laiko. Likusi dienos dalis lieka kitoms patalpoms.

Įsivaizduokite, kad namuose dingo elektra. Tikriausiai daug kas sustotų ir akimirkai gali apimti netgi panika. Ramiai. Niekas elektros neketina atimti. Geriau pasirūpinkite, kad šviesos niekuomet nestigtų Jūsų namuose. Šią funkciją geriausiai atliks šviestuvai.

Jeigu jų dar neturite nusipirkę, tai pats laikas pasižvalgyti po elektronines parduotuves. Tuo tarpu jei Jūsų namuose jau kuris laikas kaba vienoks ar kitoks šviestuvas, tai gal atėjo metas atsinaujinti ir „įnešti naujų vėjų” interjere?

Viena iš tokių idėjų – levituojančios lemputės. Nenustebsime, jeigu pirmą kartą girdite tokį pavadinimą. Tai – tikrų tikriausia naujiena rinkoje ir apie jas dar ne tiek daug ir pasklidę žinios. Šiuolaikinis jų inovatyvumas stebina daugelį. Šios lemputės naudoja elektros energiją taupantį šviesios diodą. Jo veikimo laikas yra labai ilgas, dėl to levituojančiomis lemputėmis džiaugsitės tikrai ilgą laiką.

Tam, kad išsirinktumėte tinkamiausią šviestuvą savo namams, reikia atkreipti dėmesį į tam tikrus aspektus.

  • Kadangi šviestuvai būna kelių skirtingų tipų, tai turite nuspręsti, ar norėsite sieninio, ar lubinio, ar pakabinamo, gal įmontuojamo, su ventiliatoriumi, o gal stalinio arba vaikiško?
  • Pagal skleidžiamą šviesą šviestuvai tiks bendram, akcentuojančiam, tiksliniam arba dekoratyviniam apšvietimui.
  • Apsisprendę, kuriame kambaryje ar tiesiog namų vietoje kabinsite ar statysite naująjį šviestuvą, derinkite jį prie bendro namų interjero bei netoliese esančių baldų.
  • Galiausiai teks atkreipti dėmesį į šviestuvo galią bei cokolį. Visi šviestuvai turės tam tikrą cokolio raidę bei skaičius. Teisingai juos iššifruokite, kad pasirinktumėte tinkamą šviesos šaltinį. Prireikus visada kreipkitės pagalbos į šviestuvų pardavėją.

Tai buvo tik keletas pagrindinių patarimų, į ką turėtumėte atkreipti dėmesį renkantis naują ar naujus šviestuvus savo namams. Jų rinkoje yra tikrai didelis pasirinkimas, todėl nepasimeskite ir rinkitės kryptingai. Juk tai – ne vieneriems metams tinkamas daiktas, todėl galite investuoti daugiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *