Vaidotas Valiukevičius – The Roop grupės vokalistas

Vaidotas ValiukevičiusThe Roop grupės vokalistas ir lyderis. Atlikėjas ankščiau koncertavo vienas, kaip solistas bei buvo žinomas sceniniu vardu Milanno, tačiau jau keletą metų yra minėto kolektyvo narys.

Plačioji publika apie grupę The Roop išgirdo 2019 metais, kai kolektyvas sudalyvavo nacionalinėje Eurovizijos atrankoje su daina „Yes i do”. 2020 metais kolektyvas pratęsė šią tradiciją bei tapo atrankos nugalėtoju su kūriniu „On fire” . Tiesa, grupė The Roop savo aktyvią muzikinę veiklą pradėjo dar 2014 metais.

Vaidotas Valiukevičius. Apie jį

Vaidotas Valiukevičius gimė 1981 gegužės 27 dieną Kauno mieste. Pirmoji atlikėjo daina „Nieko nereikia daugiau“ nuskambėjo 2005 metais bei tapo gan populiaria lietuviškose radijo stotyse. Nuo tada ir prasidėjo aktyvi dainininko muzikinė karjera.

Karjeros pradžioje atlikėjas buvo Omega grupės narys, o vėliau įkūrė savo grupę pavadinimu „Kosmo”. Dar vėliau dainininkas nusprendė tęsti solinę karjerą ir pasivadino save Milano pseudonimu. Po kurio laiko šiek koregavo savo sceninį vardą ir pridėjo dar vieną n raidę – Milanno.

2010 metais pasirodė informacija, jog Vaidotas Valiukevičius vedė grafikos dizainerę bei papuošalų kūrėją Deimantę Litvinaitę. Tiesa, kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo geltonosios spaudos gandas, bet netiesa. Taigi, Deimantė Litvinaitė kol kas nėra oficiali atlikėjo žmona, tačiau jie jau daugiau kaip 10 metų gyvena kartu bei džiaugiasi abipusiai stipriu ryšiu (taip įvardino viename iš interviu).

2017 metais dainininkas prakalbo apie gan jautrią temą – „kovą” su depresija. Tokiu būdu Vaidotas Valiukevičius siekia raginti visuomenę plačiau kalbėti apie šią ligą, nes su ja susiduria daug žmonių. Ši žinutė atsispindi ir keliuose jo kūrinių.

Taip pat reikėtų paminėti, jog Vaidotas Valiukevičius domisi sąmoningumo temomis, daro jogą, yra veganas bei nevartoja alkoholio. Tai taip pat ne toks ir dažnas atvejis kalbant apie pramogų pasaulio atstovus 🙂

Linkime atlikėjui bei grupei gero pasirodymą didžiojoje Eurovizijos scenoje, o muzikos gerbėjus kviečiame dar kartą paklausyti dainą „On fire”.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *