Populiariausios lietuviškos dainos – TOP 10 rugpjūtis 2019

Populiariausios lietuviškos dainos – pristatome naujų, tačiau sparčiai populiarėjančių kūrinių TOP 10. Dainų reitingas buvo sudarytas remiantis jų užimamomis pozicijomis radijo stočių TOP sąrašuose bei perklausų skaičiumi youtube.com svetainėje.

  1. Alekna – Atidaviau viską. Pop repo stiliaus muzikos kūrinys, kurį atlieka reperis „Alekna” ir pop dainininkė Otreya.
  2. Iglė – Iš jausmo. Jausminga daina pasiekė muzikos gerbėjų širdis ir kilstelėjo šį kūrinį į aukštą vietą mūsų reitinge.
  3. MAN-GO – Tikėti meile. MANGO merginos dar kartą priminė apie save pristatydamos didelio populiarumo sulaukusią dainą apie meilę.
  4. Bernužėliai – Zašibys. Kaip gi vasara be linksmų dainų. Padėtį taiso pašėlę „Bernužėliai” grupės vaikinai.
  5. Saulius Prūsaitis – Namo reiks pareit. Prie linksmumo estafetės prisijungė ir Prūsaitis, kuris su jumoru pašiepė mėgstančio pašvęsti lietuvio vyro elgesį.
  6. Indrė Stonkuvienė ir Monika Linkytė – Aš myliu save. Stonkuvienė tapo dar viena pramogų pasaulio atstove, kuri savo jėgas nusprendė išbandyti ir muzikinėje srityje. Kaip jai pasisekė debiutas – įvertinkite patys.
  7. SADBOI – Blizgantys Naikai. Šis duetas panašu, kad yra nusitaikęs į paauglių bei studentų auditoriją. Tokį įspūdį galime susidaryti iš jų kuriamų dainų tekstų.
  8. Rokas – Tu Man. Rokas Jančiauskas taip pat sugebėjo sudominti Lietuvos muzikos gerbėjus ir jo daina sparčiai populiarėja youtube.com svetainėje.
  9. Mad Money – Šokoladas. Dar vienas populiarus kūrinys tarp lietuviškojo repo mėgėjų. Mad Money šiame žanre turi daug savo gerbėjų.
  10. Inga Jankauskaitė – Nieko daugiau. Populiariausios lietuviškos dainos TOP 10 užbaigsime Jankauskaitės kūriniu. Ši atlikėja bei aktorė ir toliau laikosi savo pasirinktos krypties ir kuria dainas apie moteris ir vyro tarpusavio jausmus, santykius.

Ir tai tik mažoji dalis puikių dainų, kurias mums pasiūlė Lietuvos dainininkai 2019 metų liepos pabaigoje – rugpjūčio pradžioje. Dauguma jų galite rasti popdainos.lt puslapyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *