Lietuvos muzikos grupė – populiariausia 2019 metais

Lietuvos muzikos grupė, kuri yra populiariausia 2019 metais. Nelengvas klausimas, bet pabandykime į jį atsakyti kartu. Žinoma, dar ne metų pabaiga, tačiau tendencijas jau dabar galime įžvelgti.

POP muzikos grupė

Mūsų nuomone, populiariausia Lietuvos muzikos grupė pop stiliaus srityje yra 2 Donatai. Duetas 2019 metais išleido dvi dainas – Iš mano širdies ir Tyliai akis užmerkiu, kurios sulaukė milžiniško populiarumo šio žanro gerbėjų auditorijoje. Ir dar tai ne pabaiga, nes kolektyvas metų pabaigoje planuoja išleisti naują albumą, tad naujų dainų rinkinys tik dar labiau padidins grupės populiarumą.

MAN-GO – dar viena Lietuvos muzikos grupė, kuri 2019 yra dėmesio centre. Merginų grupė išleido didelio populiarumo sulaukusią dainą „Tikėti meile”, o praėjusiais metais pradėtas švęsti 20-mečio gimtadienis bus švenčiamas ir iki šių metų pabaigos. Šventiniai koncertai vyksta įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose.

HipHopo grupė

Hiphopo grupės kategorijoje pirmą vietą padalintume dviems grupėms 8 kambarys bei Lilas ir Innomine. Abu šie kolektyvai 2019 pristatė kelis didelio populiarumo sulaukusius muzikos kūrinius. Žinoma, šiame muzikos žanre Lietuvoje yra ypatingai daug panašaus kalibro muzikos grupių, tad išskirti pačius populiariausius ne taip ir paprasta. Visgi, šįkart mūsų nuomonė susidėliojo būtent taip.

Grupė Neformatas

Antikvariniai Kaspirovskio Dantys – šis kolektyvas šiais metais išleido populiarią dainą „Mangai„, kurią ko gero būtų galima pavadinti linksmiausiu 2019 metų vasaros lietuvišku kūriniu. Taip pat Antikvariniai Kašpirovskio dantys sėkmingai pasirodė or šių metų Eurovizijos atrankoje. Atlikėjai pateko į Nacionalinės atrankos finalą su daina „Mažule„. Kadangi sunku įvardinti muzikos grupės stilių, tad priskyrėme ją prie „Neformatas” kategorijos.

Lauksim jūsų nuomonės

Visos išvardintos Lietuvos muzikos grupės ir joms priskirtos vietos yra Popdainos.lt kolektyvo subjektyvi nuomonė. Jei jūs manote kitaip, tuomet labai lauksim jūsų komentarų šio pranešimo apačioje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *