VEGA – populiari Lietuvos muzikos grupė

VEGA – populiari muzikos grupė, kurią sudaro dvi merginos. Duetas savo muzikinę veiklą pradėjo 2018 metais. Tiesa, 2019 metais pasikeitė grupės sudėtis. Apie visa tai ir dar daugiau pakalbėsime šiame įraše.

Grupės veiklos pradžioje duetą sudarė Donata Rumševičiūtė ir Justina Jančiauskaitė. Visgi, Justiną 2019 metų balandžio mėnesio pakeitė nauja narė – Sonata Dargytė. VEGA socialinio puslapio paskyroje buvo paskelbta, kad Justina Jančiauskaitė pasitraukė iš dueto, nes nepavyko suderinti asmeninio gyvenimo, mokslų ir muzikinės veiklos.

Dainos – hitai

2018 metais Vega grupė debiutavo su daina pavadinimu „Liepsna”. Kūrinys sulaukė didelio populiarumo ir šiai dienai jau turi daugiau nei 1 milijoną peržiūrų youtube svetainėje. Visgi, antrasis dueto kūrinys „Dėl tavęs„, ko gero, pranoko visus lūkesčius. Šiuo metu jis jau yra pasiekęs daugiau nei 8.5 milijonų peržiūrų! Kaip naujai grupei, tai išties neįtikėtinas skaičius!

Tiesa, tenka pastebėti, kad praktiškai visos kolektyvo dainos tampa hitais mūsų šalyje ir surenka didelius peržiūrų skaičius. Akivaizdu, kad merginos kaskart sugeba pataikyti į dešimtuką ir naujomis dainomis užkariauti muzikos gerbėjų simpatijas.

Ir dar šiek tiek apie grupės nares

Taigi, dabartinę dueto sudėtį sudaro Donata Rumševičiūtė ir Sonata Dargytė. Donata yra kilusi iš Raseinių ir šiuo metu studijuoja Klaipėdos universitete. Tuo tarpu Sonata – kaunietė. Gimimo data – 1992 metų spalio 21 dieną.

Pradinė dueto sudėtis

vega narės
Justina Jančiauskaitė ir Donata Rumševičiūtė

Dabartinė sudėtis

vega nares
Donata Rumševičiūtė ir Sonata Dargytė

Nauja narė – Sonata

Sonata Dargytė – nauja VEGA grupės narė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *