MAN-GO: Populiariausios grupės dainos internete

Grupė „MAN-GO” yra viena populiariausių muzikos grupių per pastaruosius dvidešimt metų. Tiesa, žvelgiant į šio kolektyvo istoriją yra tam tikrų niuansų. Šiek tiek keitėsi MAN-GO grupės pavadinimas, o narių sudėtis pasikeitė kardinaliai.

Panašiu pavadinimu „Mango” grupė buvo sukurta 1998 metais, tačiau po 10 sėkmingos veiklos metų, kolektyvas išsiskirstė ir koncertinė bei kūrybinė veikla buvo nutraukta.

Visgi, 2014 metais ši grupė prisikėlė iš pelenų. Tik su pakoreguotu pavadinimu MAN-GO bei belikusia viena nare iš senosios sudėties. Prie senbuvės Rimos Petrauskytės-Paulauskienės prisijungė dvi naujos merginos ir grupė iš naujo pradėjo savo veiklą.

Nuo minėtų metų kolektyvas atnaujino savo koncertinę veiklą bei pradėjo kurti naujas dainas. 2015 metais merginos pristatė didelio populiarumo sulaukusį kūrinį – Gal per ilgai. Ši daina youtube.com platformoje yra surinkusi per 3.5 milijonų peržiūrų ir yra antra pagal populiarumą grupės daina.

Gal per ilgai

Paviršius širdies

Dar po metų, MAN-GO išleido iki šiol didžiausio populiarumo sulaukią dainą – Paviršius širdies. Šis kūrinys youtube svetainėje yra sulaukęs daugiau nei 8.5 milijonus peržiūrų. Skaičius išties įspūdingas.

Gali nebegrįžti

Gali nebegrįžti dainą pop grupė pristatė 2017 metais ir ji kol kas užima trečią vietą iš visų grupės dainų pagal populiarumą internete. Ji yra sulaukusi 3mln. perklausų.

Taigi, kol kas tai yra pačios populiarios dainos internete, kurias mums pasiūlė paklausyti ši žavių moterų grupė. Žinoma, visų laikų žinomiausia daina, ko gero, būtų „Pavasariniai žiedai„. Tai pirmasis ir didžiausio ažiotažo susilaukęs Mango kūrinys, kuris buvo išleistas dar 1998 metais.

Pavasariniai žiedai

1998 metais grupės narės buvo:

  • Rima Petrauskytė
  • Viktorija Perminaitė
  • Asta Bridikytė

Dabartinės narės:

  • Rima Petrauskytė-Paulauskienė (nuo 1998)
  • Justina Dovydenė (nuo 2016)
  • Gabija Sruogiūtė (nuo 2014)
MAN-GO
MAN-GO grupė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *