Domantas Dulkė – dainos mylimajai

Domantas Dulkė – Lietuvos dainininkas, kuris muzikos scenoje dar yra mažai kam pažįstamas, tačiau jau spėjo išleisti dvi didelio susidomėjimo susilaukusias dainas apie meilę moteriai.

Dainos mylimajai

2018 metais atlikėjas pristatė kol kas pačią populiariausią savo dainą – Tik tu viena. Kūrinys sulaukė milžiniško susidomėjimo youtube.com video platformoje. Minėta daina šiuo metu yra sulaukusi daugiau kaip 1.2mln perklausų.

2019 metų vasarą Domantas Dulkė išleido dar vieną kūrinį pavadinimu – Viena iš milijardo. Daina ir jos vaizdo klipas sparčiai renka peržiūras internete ir tikėtina, kad sulauks ne ką mažesnio populiarumo nei 2018 metų daina.

Abi šios dainos yra skirtos mylimajai. Dainų vaizdo klipuose savo vaidmenį atliekanti mergina ir yra Domanto Dulkės mylimoji, o ne šiaip kokia pasamdyta aktorė 🙂 Tokias išvadas galima pasidaryti užsukus į atlikėjo asmeninę socialinio tinklo svetainę 🙂

Akivaizdu, kad dainos mylimajai ir yra dainininko pagrindinė kūrybinė išraiška bei vizitinė kortelė. Matant, kokio populiarumo sulaukia jo atliekami kūriniai, akivaizdu, kad žmonėms jo kūryba ir jos ištransliavimas labai patinka. Tad belieka laukti, kokią kitą dainą mums pristatys Domantas Dulkė 🙂

domantas dulke
Domantas Dulkė ir jo mylimoji bei vaizdo klipų pagrindinė herojė 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *