Dainos apie draugystę – geriausiųjų TOP 10

Dainos apie draugystę – vienos populiariausių, kuomet susitinka seni geri draugai. O lietuviai mėgsta švęsti ir tu pačiu dainuoti. Jūsų dėmesiui TOP 10 dainų apie draugystę, kurios jau yra tapusios hitais mūsų širdyse.

  1. Gytis Paškevičius – Draugams. Mūsų nuomone, būtent šis Gyčio Paškevičiaus kūrinys yra vertas pirmos TOP 10 vietos. Tiesa, daina nėra labai linksma, bet verčianti susimąstyti apie tuos kuriuos draugus dar turime šalia, o kurių jau nebe.
  2. Studija – Daina Draugams. Linksma ir nuotaikinga Studijos ir Stepono Januškos atliekama daina. Taip pat jau galime įvardinti, jog tai yra legendinė lietuviška daina.
  3. Tabasco – Draugų daina. Entuziastingas muzikos kūrinys, kuris pagyvins, bet kurį draugų susitikimą.
  4. Donalda – Draugai. Dar viena legendinė daina apie draugus. Tiesa, ir šis kūrinys, labiau nostalgiškas negu linksmas. Bet vakaro paįvairinimui ir ši daina suteiks susitikimui žavesio.
  5. Saulius Prūsaitis – Būkime geriausiais draugais. Dar viena graži daina, kuri verta šio TOP 10 reitingo bei minimum penktosios vietos jame.
  6. Lietuvaičiai – Draugų daina. Visai neseniai išleistas kūrinys, kuris jau susilaukė didelio populiarumo internete. Linksma daina, tinkama ir prie laužo, ir prie stalo 🙂
  7. Patruliai – Draugams. Dar viena nostalgiška daina apie draugystę, kurią atlieka grupė Patruliai.
  8. Husarai – Draugų daina. Dar viena populiaraus pavadinimo daina. Kūrinys neabejotinai tinkamas lietuviškam baliui ar šventei.
  9. Baltasis kiras – Mano draugai. Lyriška ir gal kiek niūri daina, tačiau internete ji sulaukė didelio susidomėjimo. Žinoma, šį kūrinį, ko gero, ne kiekviena kompanija ryšis dainuoti.
  10. Reikia draugą turėti. Dainos apie draugystę TOP 10, užbaigsim dar viena populiaria daina, prie kurios žinomumo prisidėjo ir TV laidos „Dar pažiūrėsime” personažai 🙂

Na, o visai šio skyrelio pabaigai, kviečiame paklausyti smagią Jonis grupės atliekama dainą – Už jaunystę ir draugus 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *