Lietuviškos dainos baliams – populiariausi kūriniai

Lietuviškos dainos baliams yra itin populiarios mūsų visuomenėje. Balius – taip šiuolaikinėje lietuvių liaudyje yra įvardijama užstalės šventė. Geram baliui reikia geros muzikos. Kad lietuviai mėgsta balių dainas parodo ir tam tikra statistika.

1995 metais susibūrusi muzikos grupė „Balius” yra daugiausiai muzikinių įrašų pardavusi Lietuvos grupė per visą mūsų šalies istoriją. Taigi, kokios gi tos populiariausios lietuviškos dainos baliams?

Lietuviškos dainos baliams

Manome, kad šį sąrašą ir reikėtų pradėti nuo pačių populiariausių grupės Balius dainų popuri. Primename, kad kolektyvo Balius įkūrėjas ir pagrindinis vokalistas yra jumoristas Gintautas Kirkilas-Klarkas. Jo ilgametė scenos partnerė – Laura Supranavičienė.

Ir dar keletas populiarių baliams skirtų dainų popuri. Eilę metų tai buvo pačios mėgstamiausios balių dainos. Žinoma, laikai keičiasi, nauja karta auga. Tad lauksime jūsų pastabų apie šiuos kūrinius. Ar vis dar yra noro jų klausytis?

O kokios jūsų yra pačios mėgstamiausios dainos baliams ar smagiems vakarėliams? Kviečiame pasidalinti savo nuomonėmis šio pranešimo komentarų skiltyje. Lauksime jūsų atsiliepimų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *