Eurovizija 2019: Favoritų TOP 5

Eurovizija 2019 konkursas šiais metais startuos gegužės 14 dieną. Belaukiant konkurso pradžios siūlome atkreipti dėmesį į tuos atlikėjų pasirodymus, kurie yra laikomi šio konkurso favoritai. Taip pat komentarų skiltyje lauksime jūsų nuomonių, kurios jums Eurovizija 2019 dainos labiausiai patinka ir norėtumėt, kad laimėtų.

1. Nyderlandai. Duncan Laurence – Arcade. Taigi, lažybų bendrovių atstovų nuomone daugiausiai šansų laimėti Eurovizija 2019 turi Nyderlandų atstovas Duncan Laurence.

2. Rusija. Sergey Lazarev – Scream. Antroje TOP 5 vietoje Rusijos dainininkas Sergey Lazarev, kuriam jau tai bus antrasis bandymas užkariauti Euroviziją. Tenka pastebėti, kad tiek 1- vietose yra pakankamai lėtos, lyrinės dainos.

3. Švedija. John Lundvik – Too Late For Love. Švedijos atstovo atliekama daina taip pat vertinama aukštais balais. Ji taip pat prasideda lyriniais akordais, tačiau pastarosios priedainis kur kas gyvesnis, entuziastingesnis.

4. Šveicarija. Luca Hänni – She Got Me. Šveicarijos atstovui taip pat pranašaujama aukšta vieta.

5. Italija. Mahmood – Soldi. Šį penketuką užbaigsime Italijos atlikėjo kūriniu „Soldi”. Tiesa, panašiai, kaip ir Italijos atlikėjo pasirodymas vertinamas ir Portugalijos atstovo daina. Na bet čia tik lažybininkų nuomonė, o kaip bus iš tikrųjų sužinosime po Eurovizija 2019 finalo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *