Naujausia lietuviška muzika: Populiariausių dainų TOP 10 (2018, liepa)

Naujausia lietuviška muzika – ypatingai populiari paieškų frazė internete. Todėl kiekvieną mėnesį pristatysime populiariausias naujas lietuviškas dainas. Pradėsime nuo 2018 metų liepos mėnesio.

Naujausia lietuviška muzika: Populiariausių dainų TOP 10 (2018, liepa)

1. Monique – Žinau ką turiu. Monique – viena populiariausių Lietuvos muzikos atlikėjų. Kiekviena jos nauja daina sulaukia didelio lietuviškos muzikos gerbėjų dėmesio. Ne išimtis ir jos naujausia daina „Žinau ką turiu”.

2. Daina apie Gražulį. Stano ir Deivydas Zvonkus pristatė naują satyrinę dainą apie seimo narį Petrą Gražulį. Šis veikėjas apsijuokė ant visos Lietuvos, kuomet išaiškėjo istorija apie dar vieną jo nesantuokinį vaiką. Dainos tekstas ganėtinai grubus, tačiau minėto seimo nario elgesys taip pat yra nepriimtinas. Tad tokios pašiepiančios dainos panašu, kad jau tapo Stano ir Zvonkaus vizitine kortele.

3. MAN-GO ir PIKASO – Nusinešk mane. Man-go ir Pikaso grupės suvienijo jėgas ir pristatė bendrą kūrinį pavadinimu „Nunešk mane”. Dainos pagrindinė mintis – apdainuoti abiejų grupės narių gimtąjį miestą – Klaipėdą. Panašu, kad žmonėms itin patiko šis kūrinys ir ne tik klaipėdiečiams 🙂 Panašu, kad minėti atlikėjai aktyviai ruošiasi artėjančiai tradicinei Klaipėdos miesto šventei – „Jūros šventei”, kuri vyks liepos mėnesio pabaigoje.

4. Gabrielius Vagelis – Gęsta Rūkas. Gabrielius Vagelis 2018 metais dalyvavo Eurovizijos nacionalinėje atrankoje. Šis faktas sustiprino jo žinomumą Lietuvoje. Siūlome paklausyti jo naujausią lietuvišką dainą „Gęsta Rūkas”.

5. Kastytis Kerbedis – Meilė Valdo. Kastytis Kerbedis ir vėl priminė apie save. Atlikėjas pristatė dar vieną naują savo kūrybos dainą apie meilę „Meilė valdo”. Visgi, kūrinys sulaukė nemažai kritikos. Melomanų nuomone daina labai panaši į daugelį kitų atlikėjų dainų.

6. Dūmas, Panteros, Vudis, Džentelmenai – Šis pasaulis. Net keturi muzikos atlikėjai susivienijo bendram darbui. Jūsų įvertinimui jie pristato naują lietuvišką dainą „Šis pasaulis”.

7. 2 Donatai – Aš nebe tas. „2 Donatai” – TV muzikiniame realybės šou išgarsėję dainininkai aktyviai koncertuoja ir kuria naujas dainas. Kviečiame paklausyti jų naujausią kūrinį „Aš nebe tas”.

8. M-1 – Padarom vasarą. „M-1” kolektyvas karts nuo karto pristato naujų lietuviškų dainų. Ir šią vasarą „M-1” nusprendė palepinti savo klausytojus naujausia lietuviška muzika.

9. Inga Valinskienė, Laura Remeikienė ir Rolandas Janušas – Nemylimi. Dar vienas kelių susivienijusių dainininkų kūrinys, sulaukęs dėmesio iš lietuviškos muzikos fanų.

10. Niko Barisas – Butas, Kuriame Gyvenom. Niko Barisas dar nėra plačiai žinomas muzikos atlikėjas mūsų šalyje, tačiau jau turi savo balso gerbėjų. Kviečiame įvertinti jo naujausią atliekamą lietuvišką dainą.

Įrašo “Naujausia lietuviška muzika: Populiariausių dainų TOP 10 (2018, liepa)” komentarų : 1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *