Marija Akelan pristato“Arti” remikso vaizdo klipą

Savo gimtadienio proga dovanų gavusi naująjį vaizdo klipą atlikėja ir dainų autorė Marija Akelan dalinasi juo su muzikos gerbėjais.

“Šią malonią ir netikėtą dovaną gavau iš savo draugo, animacijos bei kompiuterinės grafikos režisieriaus iš Latvijos, Eduardo. Jis dirbo su dviem kitais albumo “Eternity of Dreams” vaizdo klipais, o šį vaizdo klipą dainos “Arti” remiksui sukūrė man nežinant. Jį, kartu su kitais gimtadieniniais sveikinimais radau ryte savo elektroninio pašto dėžutėje” – džiaugiasi Marija.

marija akelan“Šia staigmena Eduardas praskaidrino mano nuotaiką ir dieną. Man labai patiko jo pasirinkta originali šio vaizdo klipo stilistika. Eduardas pasakojo, kad kadangi tai yra remiksas, jis numatė klubui arba projektavimui koncerto metu tinkanti apipavidalinimą. Klube vidžėjus miksuoja video, panašiai kaip didžėjus miksuoja muziką. Vaizdo klipe nėra griežtai suplanuoto ir atidirbto montažo, tai improvizacija, remiantis išanksto parinkta medžiaga.

Radijo stotims skirtą remiksą dainai „Arti” sukūrė Vilius Tamošaitis (GeraiGerai). Remiksas, kaip ir originalioji dainos versija jau kurį laiką skamba radio stotyse. Ši daina apie jausmus, laiką, tai, kaip laiko tėkmė keičia daugelį dalykų: požiūrį į tam tikras situacijas, prioritetus, įpročius, technologijas. Manau, kad režisierius puikiai perteikė šias idėjas vaizdo klipe.

Man asmeniškai vaizdo klipe labai patinka kadrai su laivų mūšio žaidimų aparatu. Dar sužavėjo momentas, kur režisierius panaudojo kelias mano nuotraukas, kadangi iš vaizdinių priemonių nuotraukai skiriu didesnį prioritėtą negu filmuotai medžiagai. Nuotraukoje emocija, akimirka sustingsta amžiams. Man tai yra gražu” – įspūdžiais dalijasi atlikėja.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *