G&G Sindikatas dainos „Tiems, kurie nieko nebijo” vaizdo klipas ir žodžiai

g&g sindikatas
g&g sindikatas – hip hopo grupė

2017 metų sausio mėnesio pabaigoje buvo pristatytas G&G Sindikatas dainos „Tiems, kurie nieko nebijo” vaizdo klipas. Šis video akimirksniu išpopuliarėjo internete ir prabėgus vos trims savaitės nuo premjeros jau yra peržiūrėtas daugiau kaip pusę milijonų kartų. Šios dainos žodžiai tapo itin ieškoma informacija, tačiau nėra taip paprastą tekstą surinkti iš repo kūrinio. Tad jeigu kas nors apsiimtų surašyti visos dainos tekstą, tuomet parašykite jį pranešimo komentarų skiltyje.

Prie dainos populiarumo prisidėjo ir tas faktas, jog šis kūrinys buvo įtrauktas į naujo lietuviško filmo „Zero 3“ garso takelį. Taip pat akivaizdu, kad vaizdo klipe naudojama ir lažybų bendrovės reklama, tačiau tai nesumenkina naujos dainos bei video klipo profesionalumo.

G&G Sindikatas dainos visuomet sulaukia didelio susidomėjimo Lietuvoje, tačiau panašu, kad „Tiems, kurie nieko nebijo” gali tapti pačiu didžiausiu grupės hitu. Tai tik įrodo, kad lietuviškas hiphopas ir repas yra tie muzikos žanrai, kurie sulaukia pačio didžiausio populiarumo mūsų šalyje.

G&G Sindikatas dainos „Tiems, kurie nieko nebijo” vaizdo klipas

G&G Sindikatas dainos „Tiems, kurie nieko nebijo” žodžiai

Galiu pavogti jūsų sielą
Parašyti iš to knygą

Informacija ruošiama…

Priedainis:
Tie kurių bijo visi
Bijo tų, kurie nieko nebijo

Mano maikas, mano ginklas

Atsakymai į “G&G Sindikatas dainos „Tiems, kurie nieko nebijo” vaizdo klipas ir žodžiai”: 2

  1. kodėl tiek nevisi žodždiai

  2. kodel tik tiek dainos zodziu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *