Oksana Pikul: Ūgis, svoris, amžius ir dar keletas įdomių faktų

Oksana Pikul – Lietuvos muzikos atlikėja bei pramogų pasaulio atstovė. Išgarsėjo tuomet, kai tapo Olialia pupytės grupės nare. Vėliau intensyviai dalyvavo pramoginėse TV laidose. Yra buvusi ir minėto žanro laidų vedėja bei dalyvė. Taip pat Oksana Pikul pagarsėjo tuom, kad gan atvirai demonstravo savo kūno linijas. Yra sudalyvavusi ne vienoje erotinėje foto sesijoje. Minėtos „Olialia pupytės” grupės vaizdo klipuose taipogi būdavo pabrėžiama erotika ir seksualumas.

Tiesa, jau kuris laikas Oksana Pikul yra atitolusi nuo muzikinės ir pramoginės veiklos. Kuomet ištekėjo už garsaus Lietuvos krepšininko ir tapo Oksana Pikul Jasaitiene. Tuo labiau, kad susilaukė vaikelio ir tapo sėslesne. Pradėjo teikti makiažo ir kitas moterų gražinimo paslaugas.

Visgi, 2018 metų pradžioje Oksana Pikul ir vėl pateko į visų žiniasklaidos priemonių akiratį. To priežastis – konfliktas tarp Oksanos ir jos vyro Simo Jasaičio. Žinoma pramogų pasaulio pora pradėjo viešai aiškintis santykius ir tuo pačiu vėl priminė apie save. Sutuoktiniai vienas kitą kaltino smurtu ir išdavystėmis. Žiniasklaida užsiiminėjo detektyvinėmis istorijomis ir taip pat bandė ieškoti tiek Oksanos, tiek ir Simo meilužių.

Vienas iš daugelio reportažų apie Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio išviešintą konfliktą

Oksanos Pikul ūgis ir svoris

Kaip teigia Oksana Pikul, minėtas skandalas sukėlė jai daug streso, ko pasekoje numetė kelis kilogramus svorio. Atlikėja ir taip svėrė labai mažai. Oksanos Pikul svoris iki konflikto buvo 51kg, o po visų emocinių kančių nukrito iki 48kg. Kai tuo tarpu pramogų atstovės ūgis yra 164cm.

Dar keletas Oksanos Pikul biografijos faktų

Oksanos Pikul amžius šiuo metu yra 34 metai. Gimė 1984 metų sausio 10 dieną, Vilniaus mieste. Oksana Pikul ir Simas Jasaitis vestuves iškėlė 2013 metų liepos 19 dieną. Tad greitu metu teoriškai turėtų švęsti 5-mečio jubiliejų. Oksana Pikul Jasaitienė 2015 metų liepos 15 dieną sulaukė pirmagimio – sūnaus. Jo vardas Dominykas. Simui Jasaičiui tai antrasis sūnus. Dar vieną atžalą jis turi iš pirmosios savo santuokos su Vaida Klizaite-Jasaitiene.

Ar Oksana Pikul Jasaitienė išliks ir toliau su tokia pavarde ar ją pasikeis ir nutrauks santuoką? Neabejotinai sužinosime. Juk Oksana Pikul mėgsta viešumą, o žiniasklaida mėgsta ją 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *