Populiariausios lietuviškos dainos 2018 birželis

Šiame poste Popdainos.lt kolektyvas apžvelgs kokios yra populiariausios lietuviškos dainos 2018 metų birželio mėnesį. Nenuostabu, kad populiariausiųjų viršūnėje sutiksime nemažai dainų apie vasarą. Visgi, tai smagiausias metų laikas Lietuvoje ir daugelis muzikos atlikėjų siekia pradžiuginti muzikos gerbėjus linksmomis, lengvomis dainomis.

1. Vega – Dėl tavęs. Dviejų merginų muzikos grupė „Vega” pataikė tiesiai į dešimtuką. Jų naujausias kūrinys „Dėl tavęs” taip užvežė lietuviškos muzikos mylėtojus, kad jų daina bei vaizdo klipas per mažiau nė mėnesį sulaukė beveik 1.5 milijonų peržiūrų internete. Nors „Vega” muzikos grupė susibūrė visai neseniai, tačiau akivaizdu, kad su šio kūrinio pagalba išgarsėjo visoje Lietuvoje.

2. 8 Kambarys feat. Niko – Ieškau. Nors ši daina muzikos gerbėjams oficialiai pristatyta buvo dar 2018 metų pavasario pradžioje, tačiau jos didelis populiarumas išliko ir birželio mėnesio.

3. Liepa – Kam Ta Meilė. Po ilgesnės pertraukos dainininkė „Liepa” pristatė keletą naujų dainų – „Ašaras nuplaus” ir „Kam ta meilė”. Pastaroji šiuo metu yra viena populiariausių ir dažniausiai radijo stotyse grojamų lietuviškų dainų.

4. Lilas ir Innomine – Noriu grot. Lilas ir Innomine – vieni populiariausių lietuviškojo hip hopo atstovai mūsų šalyje. Jų naujausia daina „Noriu grot” tapo tikru hitu ir birželio mėnesį yra vis viena klausomiausių lietuviškų kūrinių.

5. Mad Money – Cukrus & Mielės. Repo dainos Lietuvoje taip pat nestokoja populiarumo. Mad money reperių naujausias kūrinys „Cukrus & Mielės” patenka į mūsų populiariausių dainų TOP dešimtuką.

6. Žemaitukai – Rinkis mane. Vaikinų grupė „Žemaitukai” pastaruoju metu itin produktyvūs. Kepa vieną dainą po kitos. Ir panašu, kad jie gerbėjų išties turi pakankamai, nes jų linksmos dainos kaskart pasiekia didelius perklausų skaičius internete. Viena naujausių jų dainų „Rinkis mane” užima aukštą 6 vietą mūsų sudaromame reitinge.

7. Vaidas Baumila – Suknelė. Vaidas Baumila – vienas populiariausių muzikos atlikėjų vyrų Lietuvoje. Jo naujausia vasariška daina „Suknelė” jau keletą mėnesių iš eilės yra viena grojamiausių lietuviškų dainų mūsų šalyje.

8. Iglė – Šią naktį gyvenam. Muzikos scenos naujokė „Iglė” jau yra subūrusi savo gerbėjų armiją. Jos naujos dainos akimirksniu tampa vienos populiariausių internete. Ne išimtis ir jos naujausias darbas „Šią naktį gyvenam”. Pikantiškas kūrinys pretenduoja tapti vienu iš šios vasaros hitų.

9. Tonis – O jei nemyli ir nereik. Legendinės pop muzikos grupės „Miledi” narys „Tonis” ir toliau sėkmingai tęsia savo solinę karjerą. Jo naujausias kūrinys sulaukė labai didelio muzikos gerbėjų dėmesio ir jau eilę mėnesio iš eilės nestokoja populiarumo.

10. Ieva Zasimauskaitė – Paslėpk Mane. Ieva Zasimauskaitė, po puikaus pasirodymo 2018 metų Eurovizijos dainų konkurse, birželio pradžioje pristatė naują savo dainą „Paslepk mane”. Nors kūrinys ir ne tapo super hitu, tačiau yra viena populiaresnių lietuviškų dainų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *