Iglė – Tu mane veiki

Iglė – neįtikėtino populiarumo Lietuvoje sulaukusi muzikos atlikėja. Jos atliekamos lietuviškos dainos sulaukia šimtus tūkstančių ar net milijonų perklausų internete. Prieš keletą dienų Iglė pristatė naują dainą pavadinimu „Tu mane veiki”, kurios muziką ir žodžius sukūrė Vytautas Bikus.

Iglė Bernotaitytė – biografija

Iglės Bernotaitytės gimimo data – 1999 metai, lapkričio 15 diena. Atlikėja yra kilusi iš Marijampolės. Iglė Bernotaitytė milžiniško populiarumo sulaukė būdama vos 17 metų amžiaus, kuomet laimėjo muzikinį projektą „X faktorius 2017”. Taip pačiais metais ji išleido pirmąją savo lietuvišką dainą „Leisk bandyt”. Neįtikėtina, bet šis kūrinys sulaukė daugiau kaip 6 milijonus peržiūrų per nepilną pusmetį ir pretenduoja tapti populiariausia visų laikų lietuviška daina youtube svetainėje.

Iglė yra ypatingai populiari jaunimo tarpe. Jos socialinio tinklo „Instagram” profilis „Iglute” turi 83 tūkstančius aktyvių sekėjų. Tokio populiarumo galėtų pavydėti ir koks garsesnės Lietuvos pop muzikos žvaigždės. Iglės naujos dainos yra ypatingai laukiamos jos ištikimų gerbėjų ir akimirksniu išplinta per pagrindinius interneto kanalus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *