Milky Chance – hito Stolen dance atlikėjai grįžta su nauju albumu ir koncertiniu turu

„Milky Chance” iš Vokietijos, Kassel miesto kilusi muzikos grupė. Grupę sudaro vedantysis vokalistas Clemens Rehbein ir gitaristas Antonio Greger, DJ ir prodiuseris Philipp Dausch.

Grupę išgarsinusios dainos kaip „Stolen Dance“, „Down by the River“, „Flashed Junk Mind“. „Stolen Dance“ buvo išleista 2013 m. balandžio mėnesį ir tapo singlu, iškėlusiu grupę į topų viršūnes. Šis kūrinys buvo topų viršūnėse daugelyje šalių, įskaitant Austriją, Prancūziją, Belgiją, Šveicariją, Lenkiją, Čekiją, Vengriją. Taip pat laimėjo „1Live Krone“ radijo apdovanojimus už geriausią dainą. „Milky Chance“ debiutinis albumas „Sadnecessary” buvo išleistas 2013 m. spalio mėnesį.

Milky Chance – Stolen Dance

Albumą sudarė dainos kaip „Down by the River“, „Stolen Dance“… Albumas pasiekė 14 vietą topų viršūnėse Vokietijoje, o 2014 metais SPIN apdovanojimai albumą „Sadnecessary” pavadino „Album of the Week“. „Milky Chance“ išgarsinusią dainą „Stolen Dance“, SPIN apibūdino kaip vieną geriausių 2013 metų dainų. Kūrinys ramus, tačiau linksmas ir kupinas nuostabių gitaros garsų. „Milky Chance“ išsiskiria ne tik puikias kūriniais, bet ir savo išskirtiniu, sodriu balso tembru. Duetas apkeliavo Europą, JAV, Kanadą, į savo pokalbių šou juos pakvietė pats Jimmy Kimmel – „Jimmy Kimmel Live Show“, tai atnešė jiems dar daugiau populiarumo. Jų dainos jau buvo klausomos visame psaulyje. 2014 metų spalį, jie laimėjo „European Border Breakers“ mėnesio apdovanojimą. Tais pačiais metais, grupė pradėjo koncertinį turą po Šiaurės Ameriką, atlikdami savo dainas tokiuose renginiuose kaip „House of Blues“ ir muzikos bei menų festivalyje „Coachella Valley Music and Arts Festival“.

Hito „Stolen Dance“ atlikėjai po trejų metų grįžta su nauju albumu ir koncertiniu turu. 2018 metų sausio mėnesį, „Milky Chance“ pradėjo naujo albumo – „The Blossom“ koncertinį turą „The Blossom Tour 2018“. Albume pristatomos dainos – „Blossom“, „Ego“, „Firebird“, „Doing Good“, sėkmingiausias albumo singlas „Cocoon“ ir dar daug kitų kūrinių bei jų akustinių versijų. Antrojo albumo daina „Cocoon“ kopia į topų viršūnes ir net gali pakartoti „Stolen Dance“ sėkmę. Planuojami pasirodymai 46 miestuose, o vasario 15 dieną Vilniuje vienintelį koncertą surengs muzikos pasaulyje tikrą audrą sukėlęs vokiečių duetas „Milky Chance“. Pasirodymas Vilniuje, „Conpensa“ koncertų salėje. Naujoji koncertų salė talpina 5000 žiūrovų, o koncerto organizatoriai UAB „Medusa Concert“, teigia, kad bilietai į „Milky Chance“ koncertą jau beveik išparduoti.

Su naujai, tyliame Vokietijos miestelyje Kassel įrašytu albumu „The Blossom“, „Milky Chance“ vėl sudrebins pasauly!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *