Populiariausios lietuviškos dainos radijo stotyse 2016 balandis

Pop muzikos naujienų portalas Popdainos.lt nuolat seka kokios lietuviškos dainos yra pačios populiariausios ir rezultatus pateikia puslapio lankytojams. Darydami šias analizes remiamės radijo stočių duomenimis. Tiesa, vienos klausomiausių radijo stočių „Radiocentras” populiariausios dainos negalėsime įvardinti, nes jų internetinė svetainė šiuo metu atnaujinama ir jos turinys nepasiekiamas.

M-1

Naktinės personos – Saulės kraujas. Taigi, balandžio mėnesį grojamiausia daina radijo stotyje „M-1” buvo grupės „Naktinės personos” naujausias kūrinys „Saulės kraujas”. Ši grupė nutraukusi savo muzikinę veiklą, tačiau prieš keletą metų vėl atnaujino ir kaip matome atgimimas pasiteisino. Tenka pastebėti, jog lietuviškoms dainoms „prasimušti” į aukštas pozicijas M-1 tope ne taip ir paprasta. Lyderiauja angliškos dainos.

Lietus

Pikaso – Tu ne mano. Tuo tarpu radijo stotyje „Lietus” priešingai – grojamos tik lietuviškos dainos. Ir pirmoje pozicijoje balandį užbaiginėja vaikinų pop muzikos grupė „Pikaso”. Tiesa, šį mėnesį itin populiarios buvo ir dar dvi dainos – Man-Go – Paviršius širdies ir Valdas Lacko – Meilė dar gyva.

Power Hit Radio

YZY – Skambutis. Radijo stotis Power Hit Radio naujai grupei „Yzy” padėjo išvysti platųjį muzikos pasaulį. Jų nauja ir kol kas vienintelė viešai paskelbta lietuviška daina „Skambutis” buvo itin dažnai grojama Power Hit Radio stotyje balandžio mėnesį.

Laluna

Jurgis Didžiulis – Papatinka ft. Martynas Levickis Radijo stotyje „Laluna” aukščiausiai reitinguojama Jurgio Didžiulio lietuviško teksto daina. Tiesa, aukštesnėje vietoje yra Donatas Montvydas su savo euroviziniu kūriniu I’ve Been Waiting For This Night, tačiau kūrinys anglų kalba, todėl jis į mūsų sąrašą nepatenka.

FM99

Lemon Joy – Tik Iškart Tik Stipriau. Radijo stotyje FM99 populiariausias šiuo metu Igoris Kofas ir jo grupe Lemon Joy su savo naujausiu kūriniu „Tik iškart Tik stipriau”.

A2

Axom – Vėjas kelyje. Tik Vilniaus regione grojančios radijo stoties balandžio mėnesio populiariausių dainų tope tikra seniena. Tai jau nebeegzistuojančios merginų pop muzikos grupės Axom daina.

Taigi, pristatėme 2016 metų balandžio mėnesį populiariausias lietuviškos dainas įvairiose radijo stotyse. Būtų įdomu sužinoti, kuri jums patiko labiausiai? Kviečiame pasidalinti savo nuomone šio pranešimo komentarų skiltyje (apačioje).

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *